Kaj je razlog, da se vrata zaklopa ne more dvigniti normalno?

2020-01-17 16:10

Kaj je razlog, da se vrata zaklopa ne more dvigniti normalno? Lahko je nekaj narobe v teh krajih

Hitra zaslonka vrata se pogosto uporablja v naših življenjih. Ali je klet ali trgovina, varnost in udobje hitre vrat zaklopa, da je zelo priljubljen, vendar bo še vedno nekatere napake pri uporabi vrat zaklopa in neuspeh pri dvigalu običajno zelo Eden od vzrokov glavobolov, danes bom delil z vami, zakaj vrata zaklopa ne more biti predmet spora, in običajno spuščeni.


Eden od razlogov za neuspeh voznega vrat, preverite napajanje. Preverite, ali je napajanje in vezje v kratkem stiku ali ne napaja. Če je stikalo za vklop je v okvari, rolete motor ne bo pod napetostjo in se običajno ne more dvigniti. Hkrati pa je treba preveriti, ali je spodnja zaklopa vrata pušča ali varovalka je pregorele. Če je varovalka zdrobljen, moramo paziti, da ga v tem trenutku. Celovit pregled je še vedno potrebna.


Drugi razlog za neuspeh voznega vrat je, da preveri stanje motorja. Motor je glavna moč za dviganje in spuščanje voznega vrata. Moramo preveriti, ali lahko motor deluje normalno. Če je motor poškodovan, boste morali zamenjati motor ali poiskati strokovno vzdrževanje inženir, da jo popravi. .


Razlogi za neuspeh kotalnega vrat III. Preverite, ali je povezovalni del voznega vrat poškodovana, in preverite, ali je vezje normalno. Če je problem v priključnem mestu hitro vrata, lahko to povzroči valjanje vrata, da se ne more normalno dvigniti tudi. V tem primeru moramo le popraviti povezan prostor, ki ga je.


Štirje razlogi za neuspeh valjanja vrat. Opazujte stanje motorja linije in meja signala linijo. Če se motor linijo in mejo linijo normalno, da ne morete preklopiti v tem trenutku. V tem času, moramo preveriti, ali ožičenja in gumbov v omarici kotalnega vrat. To je normalno. Če obstaja problem, zamenjajte gumb ali povezavo linijo.


Hitri zaklopa vrata bo neizogibno naleteli na nekaj težav med uporabo. Mi samo morali skrbno analizirati vzroke napak in ročaj napake. Če obstaja več strokovnih težav popravila, najdemo strokovno serviserjem za zaklopa vrata v pomoč nam je popravilo. Če imate dodatna vprašanja o železniški vrata, prosim pustite sporočilo za posvetovanje. Huikai valjanje vrata vam ponuja storitev pozoren.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required