Komercialna zložljiva aluminijasta polikarbonatna prozorna harmonika zaslonska vrata

2023-12-08 20:42

Predstavljamo našo najnovejšo inovacijo na področju poslovnih vrat -zložljiva aluminijasta polikarbonatna prozorna harmonika zaslonska vrata.S posebnim položajem kosti in revolucionarno tehnologijo z okroglo spojno kostjo so ta vrata trdnejša in vzdržljivejša kot kdaj koli prej.


Gladka površina vrat je izdelana iz visokokakovostnega polikarbonatnega materiala, ki zagotavlja transparenten zaključek brez vidnih črt ali nepravilnosti. Ta edinstvena tehnologija je velik preboj v industriji, zaradi česar so naša vrata hkrati estetska in funkcionalna.


Naša zložljiva vrata so kot nalašč za različna komercialna okolja, od trgovin in nakupovalnih središč do športnih prizorišč in objektov za prosti čas. Njegov čudovit videz in odprta vizija bosta pritegnila stranke in ustvarila vabljivo vzdušje.


Poleg estetske privlačnosti so naša vrata tudi zelo prilagodljiva. Izbirate lahko med različnimi oblikami, velikostmi in barvami, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam. Naša strokovna oblikovalska ekipa vam je na voljo, da vam pomaga ustvariti popoln videz vašega prostora.


Investirajte v naša komercialna zložljiva aluminijasta polikarbonatna prozorna harmonika vrata za edinstveno in trajno rešitev za vaše potrebe komercialnih vrat.

Folding Doors


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required