Zakaj so izdelki SUNTIHO dobri?

2022-12-20 12:24

Zakaj so izdelki SUNTIHO dobri in varni?

Prvič: podjetje bodite pozorni za notranja in zunanja popravila .

Surovine preverjamo plast za plastjo, nikoli ne kupujemo nekvalificiranih surovin, nikoli ne sodelujemo pri goljufijah, nikoli ne goljufamo,Zagotovite kakovost surovin

Sdrugo:Pripisujemo velik pomen proizvodnemu procesu, vsi izdelki so preoblikovani, preverjanje, proizvodnja, je strokovno osebje, tako da se doseže sledljivost

TKokoš: naše podjetje ima dva strokovna inšpekcijska osebja 24 ur na dan, ki obiščeta delavnico, na kraju samem preverita proizvodnjo izdelkov, da zagotovimo proizvodni proces, kakovost množičnega izdelka pa je stabilna.

After:Osebje bo poslalo končni izdelek v skladišče,Skladiščno osebje bo preverilo glede na količino izdelkov iz te serije. Glede na količino izdelkov v skladu z ustreznim deležem ponovno preverite na kraju samem, da zagotovite drugi pregled pred shranjevanjem. Če ni težav s kakovostjo, se izdelki lahko shranijo.

At konec:Ko stranke oddajo naročila, bo prodajno osebje pred odpremo ponovno preverilo kakovost izdelka pri skladiščnem osebju in trgovcu. Pred odhodom iz skladišča lahko potrdijo tri osebe hkrati.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required