Okvir iz aluminijeve zlitine + prozorna zložljiva vrata PC za komercialno uporabo

2023-11-17 20:34

Dongsu Door s ponosom predstavlja našo najnovejšo inovacijo na področju komercialnih vrat:okvir iz aluminijeve zlitine + prozorna zložljiva vrata PC. Naša ekipa strokovnjakov je leta razvijala ta izdelek in zagotovila, da izpolnjuje najvišje standarde kakovosti, vzdržljivosti in stila.


Ta zložljiva vrata so idealna za široko paleto komercialnih okolij, vključno s hoteli, vilami, stanovanji, poslovnimi stavbami, bolnišnicami, šolami, nakupovalnimi centri, športnimi prizorišči, objekti za prosti čas, supermarketi, skladišči, delavnicami, parki, kmečkimi hišami in dvorišči. Njegov čudovit videz in odprta vizija bosta zagotovo pritegnila stranke in obiskovalce v vaš lokal.


Ponujamo široko paleto možnosti prilagajanja, vključno z dizajnom, velikostjo in barvo. Naša izkušena oblikovalska ekipa je predana temu, da vam pomaga ustvariti popoln videz za vaše podjetje. Z našo revolucionarno tehnologijo in posebnim položajem kosti so naša zložljiva vrata trdnejša in vzdržljivejša kot kdaj koli prej.


PC material, uporabljen v naših zložljivih vratih, je prozoren, gladek in brez črt, zaradi česar je močan in odporen na udarce. Naš edinstven proizvodni proces zagotavlja, da ni črnih pik ali mehurčkov, zaradi česar je videz čist in prozoren.


Naš okvir iz aluminijeve zlitine + prozorna zložljiva vrata za osebni računalnik je prav tako neverjetno enostaven za namestitev, kar vam prihrani čas in stroške dela. Zaupajte Dongsu Door za vse vaše potrebe komercialnih vrat in izkusite razliko v kakovosti in slogu.

Aluminum alloyed frame+PC folding door transparent for commercial use


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required