SUDIHAO - Zagotavljanje visokokakovostnih polikarbonatnih izdelkov od leta 2007

2023-07-07 15:41

SUDIHAO je vodilni proizvajalec kristalnih polikarbonatnih plošč, tuljav, navojnih vrat in prozornih zložljivih vrat. Z več kot 14-letnimi izkušnjami se je podjetje uveljavilo kot zaupanja vreden ponudnik visokokakovostnih izdelkov za stranke tako doma kot v tujini.

 

Pregled projekta:

 

Eden od nedavnih projektov podjetja SUDIHAO je vključeval načrtovanje in namestitev novih roletnih vrat za skladišče v mestu Guangzhou. Skladišče je bilo uporabljeno za shranjevanje različnih izdelkov, vključno z elektroniko in stroji, in podjetje je potrebovalo trajna in zanesljiva vrata, ki bi zagotavljala varnost in enostaven dostop za njihove zaposlene.

 

rešitev:

 

SUDIHAO je po natančnem posvetu s stranko priporočil vgradnjo njihovih kvalitetnih rolo vrat. Vrata so izdelana iz kristalnega polikarbonata, ki je znan po svoji trdnosti, vzdržljivosti in odpornosti na poškodbe pred vremenskimi vplivi.

 

Za zagotovitev največje varnosti so bila vrata opremljena z varnim zaklepnim mehanizmom, ki je vseboval tako ključ kot daljinski upravljalnik. To je stranki omogočilo nadzor dostopa do skladišča, tudi ko ni bila na lokaciji. Poleg tega so bila vrata zasnovana tako, da so enostavna za uporabo, z gladkim in tihim delovanjem, ki je zaposlenim omogočalo hitro in enostavno prenašanje izdelkov v skladišče in iz njega.

 

Rezultati:

 

Montaža novih roletnih vrat je bila končana v nekaj dneh, stranka pa je bila z rezultati zelo zadovoljna. Nova vrata so zagotovila večjo varnost njihovih izdelkov, hkrati pa so zaposlenim olajšala dostop in premikanje izdelkov v in iz skladišča.

 

Nova vrata so poleg povečane varnosti in enostavne uporabe zagotovila tudi izboljšano energetsko učinkovitost skladišča. Kristalni polikarbonatni material, uporabljen v vratih, je zagotavljal odlično izolacijo, ki je pomagala ohranjati skladišče hladno poleti in toplo pozimi. To je pomagalo zmanjšati stroške energije in izboljšati splošno udobje zaposlenih v skladišču.

 

Zaključek:

 

Projekt s skladiščem Guangzhou je samo en primer zavezanosti SUDIHAO zagotavljanju visokokakovostnih polikarbonatnih izdelkov, ki izpolnjujejo potrebe njihovih strank. S svojimi naprednimi stroji, profesionalnimi tehnološkimi raziskovalci in razvojnimi delavci ter dolgoletnimi izkušnjami je SUDIHAO v dobrem položaju, da še naprej zagotavlja inovativne in učinkovite rešitve strankam v različnih panogah.

 

Od roletnih vrat do zložljivih vrat, varnostnih vrat, markiz in streh ima SUDIHAO široko paleto izdelkov, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe strank v različnih aplikacijah. S svojimi tržno priznanimi neodvisnimi blagovnimi znamkami in zavezanostjo kakovosti je SUDIHAO zanesljiv in zaupanja vreden partner za podjetja, ki želijo izboljšati varnost, funkcionalnost in učinkovitost svojih zgradb.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required