Čudovit dizajn, najnovejša zložljiva prozorna kristalna vrata iz aluminijaste zlitine

2023-09-15 20:03

Blagovna znamka: DongSu

1 、Material:aluminijeve zlitine in polikarbonat (PC)

2、Videz: prozoren, kristalen

3、Vrsta vrat: zložljiva vrata

4、Uporaba: poslovne zgradbe, hoteli, vile, trgovine itd.


Lastnosti:

1-Enostaven za namestitev in upravljanje

2-Odlična zvočna izolacija in ohranjanje toplote

3-Energijsko varčen in okolju prijazen

4-Močan in trpežen

5-Eleganten in moden dizajn


DongSu lansira čudovito oblikovana najnovejša prozorna zložljiva vrata za osebni računalnik iz zlitine aluminija


DongSu, vodilni proizvajalec visokokakovostnih vrat in oken, je napovedal lansiranje svojega najnovejšega izdelka: zložljiva prozorna PC kristalna zložljiva vrata iz aluminijaste zlitine.


Ta vrata so inovativna rešitev za poslovne objekte, hotele, vile, trgovine in druge prostore, ki zahtevajo lep in funkcionalen vhod. Zložljiva zasnova vrat omogoča enostavno namestitev in upravljanje, zaradi česar so priljubljena izbira tako za gradbenike kot lastnike stanovanj.


Ena od ključnih lastnosti teh vrat je odlična zvočna izolacija in toplotna izolacija. To dosežemo z uporabo visokokakovostnega polikarbonatnega (PC) materiala, ki pomaga zmanjšati hrup in temperaturna nihanja na minimum. Poleg tega so vrata energetsko varčna in okolju prijazna, zato so pametna izbira za tiste, ki želijo zmanjšati svoj ogljični odtis.


Aluminijeva zlitina, uporabljena v vratih, je močna in trpežna, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nizke zahteve po vzdrževanju. Prozoren, kristalno podoben videz vrat je hkrati eleganten in moden, zaradi česar se odlično prilegajo modernim in elegantnim zgradbam.


Na splošno so zložljiva zložljiva prozorna PC kristalna vrata iz zlitine aluminija čudovit dodatek DongSujevi liniji visokokakovostnih vrat in oken. S svojim inovativnim dizajnom, odličnimi lastnostmi in čudovitim videzom bo zagotovo priljubljena izbira za gradbenike, lastnike stanovanj in oblikovalce.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required